KUNTOARVIO

Kuntoarvio on kaikille kiinteistönomistajille tarkoitettu kokonaisvaltainen selvitys kiinteistön kunnosta ja korjaustarpeista. Taloyhtiölle tehtävä PTS-ehdotus on kunnossapitotarveselvityksen pohja.

Ohjeen mukaisesti

Kuntoarviossa selvitämme rakennuksen kunnon, kiireelliset ja tulevat korjaustarpeet. Kiinteistökierroksella arvioimme rakenteet ja LVI- ja sähkötekniikan KH 90-00535 suoritusohjeen mukaisesti.

Kattava tarkastus

Teemme kattavan tarkastuksen, jossa perehdymme kiinteistön piirustuksiin ja muuhun kiinteistön kunnosta kertovaan aineistoon. Tarkastajamme noudattaa aina asuinkiinteistöjen kuntoarviointiohjeita RT 103002, RT 103003 ja RT 103098.

Selkeä raportti

Havaintojen pohjalta laadimme kuvallisen kuntoarvioraportin ja korjaustoimenpiteiden pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS). Raportissa on selkeästi eriteltynä tulevat korjaustarpeet, niiden ajankohdat ja kustannusarviot.

Kuntoarviosta syntyy PTS

Vuonna 2010 voimaan tulleessa asunto-osakeyhtiölaissa velvoitetaan taloyhtiön hallitus esittämään yhtiökokoukselle selvitys taloyhtiön tulevista korjaustarpeista. Tämä tarkoittaa velvoitetta laatia kunnossapitotarveselvitys.

Kuntoarvio antaa kaiken tiedon mitä taloyhtiö ja sen hallitus tarvitsevat suunnitellakseen ja aikatauluttaakseen kustannusarvioineen seuraavan kymmenen vuoden korjaushankkeet.

Kun taloyhtiöllä on tieto rakennuksen kunnosta, se voi budjetoida hankkeet oikein. Hyvä suunnittelu säästää yllätyksiltä ja rahaa.

”Kuntoarvio ja 10 vuoden PTS-raportti on hyvä työkalu taloyhtiön hallitukselle budjetoida tulevia korjauksia, loistavaa kiitos.”

Pyydä tarjous

Voit jättää meille tarjouspyynnön lomakkeella tai soittaa numeroomme 010 337 3488.