Suomen talokatsastus Oy

Tietoa meistä

Lähes 30 vuoden kokemuksella ja tuhansien kiinteistöjen tarkastuksilla olemme harjaantuneet tuntemaan eri-ikäiset rakennukset ja niiden ominaisuudet.

Meille asiakkaan auttaminen nopealla ja kustannustehokkaalla tavalla on yritystoimintamme lähtökohta. Asiantuntijapalvelumme kattavat kiinteistöjen kunnon eri selvitysmenetelmät.

Taloja on huollettava kuten autoja eli säännöllisesti. Asunnotkin vaativat toimiakseen ylläpitäviä toimenpiteitä kuten rakenneosien uusimisia ja erilaisia huoltoja. Huoltamaton rakennus on usein riski myös terveydelle.

Myös omakotitalojen on hyvä tutkia, vaikka taloa ei ole tarkoitus myydä. Ammattitaitoinen ja kokenut tarkastaja neuvoo miten kiinteistön arvo säilyy ja miten sitä voi kasvattaa oikea-aikaisilla korjaus- ja huoltotoimilla.

“Kuntotarkastaja oli erittäin ystävällinen ja varsinaisen tarkastuksen lisäksi selitti talon eri rakenteiden tarkoituksen ja toiminnan erittäin ymmärrettävästi vaikka kuuntelija ei ollutkaan talotekniikan asiantuntija. Kiitos Matteus!”

”Pelkkää hyvää sanottavaa palvelusta! Kuntotarkastus tehtiin huolella ja kiirehtimättä. Kaikki kysymykset ja kohdat, jotka askarrutti tarkastuksessa käsiteltiin huolella lävitse. Raportti oli laaja ja hyvin tehty. Tästä lähtien tiedän kenelle soitan, jos tarvitsen kuntotarkastajaa jatkossakin.”

”Ei erityisiä kehitysideoita, kaikki sujui erinomaisesti, kuten arviostani voi päätellä. Asiallinen arvioija, huolellinen työ, antoi sopivan tiukkoja kohennusehdotuksia.”

”Seppo Patja oli asiantuntija ja muuta ei tarvita.”

”Jarno Haakana oli ammattitaitoinen, perusteellinen ja selkeä. Hän järjesti tarkastuksen nopealla aikataululla, ja toimitti raportin kolmen päivän sisällä tarkastuksesta, joten pääsimme sovittuna ajankohtana mökkikaupoille. Suosittelen häntä lämpimästi! T. Minna ja Timo”

”Pekka Vaittinen hoiti homman tietyistä tilaajan puolella olleista rajoitteista huolimatta erittäin tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti.”

”Olin erittäin tyytyväinen. Kuntotarkastuksen teki Mathias Backman ja hän oli ystävällinen, tehokas sekä perusteellinen ja kertoi asiat selkeästi ja maallikollekin ymmärrettävästi.”

Koko Suomea palveleva insinööritoimisto

Toimipisteemme ovat Helsingissä, Porvoossa, Lohjalla, Tampereella, Turussa, Hämeenlinnassa, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Palvelemme kaikkialla Suomessa.

Yhteystiedot >>

Varaa aika >>

Missiomme

  • Kohdata haasteet rohkeasti ja ratkaista ne.
  • Tehdä asioita tavalla, josta voi olla ylpeä.
  • Jakaa tietoa ja kokemuksia kiinteistöalan muille ammattilaisille.
  • Asiakkaamme voivat keskittyä turvalliseen asumiseen.

Visiomme

Olla alan paras toimija, joka on mukana selvittämässä ja kehittämässä kiinteistökantamme kuntoa tavalla, joka nostaa samalla asumisen laatua ja rakennusten arvoa. Joustavuudellamme ja toiminnallamme ylitämme asiakkaidemme odotukset.

Arvomme

  • Luotettava suomalainen kumppani
  • Nopeus, luovuus ja joustavuus
  • Innovatiivisuus
  • Olemme aidosti kiinnostuneet asiakkaidemme tarpeista.
  • Yksilön ja ympäristön kunnioittaminen
  • Otamme vastuun tekemisistämme.