Kuntotarkastus vaivatta OP:n rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä ja klikkaa hae täyttääksesi hakemuksen verkossa.

  • Rahoitus 1 000– 7 500 €.
  • Edullinen korko OP-prime + 10,25%*.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Ei luoton perustamismaksua.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää OP:n omistajajäsenille OP-bonuksia.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 11,70 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 % (10,25 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 3 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 7260 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 86 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

“Kuntotarkastaja oli erittäin ystävällinen ja varsinaisen tarkastuksen lisäksi selitti talon eri rakenteiden tarkoituksen ja toiminnan erittäin ymmärrettävästi vaikka kuuntelija ei ollutkaan talotekniikan asiantuntija. Kiitos Matteus!”

”Pelkkää hyvää sanottavaa palvelusta! Kuntotarkastus tehtiin huolella ja kiirehtimättä. Kaikki kysymykset ja kohdat, jotka askarrutti tarkastuksessa käsiteltiin huolella lävitse. Raportti oli laaja ja hyvin tehty. Tästä lähtien tiedän kenelle soitan, jos tarvitsen kuntotarkastajaa jatkossakin.”

”Ei erityisiä kehitysideoita, kaikki sujui erinomaisesti, kuten arviostani voi päätellä. Asiallinen arvioija, huolellinen työ, antoi sopivan tiukkoja kohennusehdotuksia.”

”Seppo Patja oli asiantuntija ja muuta ei tarvita.”

”Jarno Haakana oli ammattitaitoinen, perusteellinen ja selkeä. Hän järjesti tarkastuksen nopealla aikataululla, ja toimitti raportin kolmen päivän sisällä tarkastuksesta, joten pääsimme sovittuna ajankohtana mökkikaupoille. Suosittelen häntä lämpimästi! T. Minna ja Timo”

”Pekka Vaittinen hoiti homman tietyistä tilaajan puolella olleista rajoitteista huolimatta erittäin tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti.”

”Olin erittäin tyytyväinen. Kuntotarkastuksen teki Mathias Backman ja hän oli ystävällinen, tehokas sekä perusteellinen ja kertoi asiat selkeästi ja maallikollekin ymmärrettävästi.”